// //]]>
Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019
logo
Φορολογική Βιβλιοθήκη

Πρακτικός Οδηγός

ΕΕΤΑΑ : Μέχρι .. σήμερα οι φορολογικές δηλώσεις για αιτήσεις εγγραφών σε Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ
Για το σχολικό έτος 2017-2018 μέσω ΕΣΠΑ

14 Ιουν 2017 - 10:30

Picture 0 for ΕΕΤΑΑ : Μέχρι .. σήμερα οι φορολογικές δηλώσεις για αιτήσεις εγγραφών σε Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Λήγει σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου για το σχολικό έτος 2017-2018 μέσω ΕΣΠΑ.

 

Οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν αξία τοποθέτησης (voucher) θα πρέπει:

 

  • Να έχουν υποβάλλει τη φορολογική τους δήλωση έτους 2016 που αφορά τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2016 ως 31-12-2016 και να έχει εκδοθεί πράξη προσδιορισμού φόρου, προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματα.
  • Να γνωρίζουν το προσωπικό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση.

 

Στην περίπτωση που δεν έχει γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, τότε ο/η αιτών/ούσα θα υποβάλει ένσταση -στις προβλεπόμενες από την πρόσκληση ημερομηνίες- μαζί με Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία θα δηλώνει : «….δεν έχει γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης για το φορολογικό έτος 2016 μέχρι και σήμερα …/06/2017. Με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, όποτε αυτή συμβεί, αναλαμβάνω την υποχρέωση να την αποστείλω άμεσα στην «Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε».

 

Σε περίπτωση που για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας και μόνο, μη οφειλόμενης σε υπαιτιότητα του αιτούντος / αιτούσας (π.χ. μη έγκαιρη έκδοση ή γνωστοποίηση εγγράφου ή στοιχείων δημόσιας υπηρεσίας, ασφαλιστικού οργανισμού κλπ.), δεν έχει υποβληθεί η Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2016 και ως τούτου δεν έχει εκδοθεί το Εκκαθαριστικό Σημείωμα θα υποβληθεί κανονικά η Αίτηση εντός των προθεσμιών της πρόσκλησης, (14.6.2017) και θα αποσταλούν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Πρόσκληση, καθώς και υπεύθυνη δήλωση για τους λόγους που δεν ήταν δυνατή η κατάθεση φορολογικής δήλωσης. Για αυτές τις κατηγορίες των ωφελουμένων η προθεσμία κατάθεσης του εκκαθαριστικού σημειώματος είναι η 30/06/2017.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

 

  • Οι μητέρες κάτοχοι δελτίου ανεργίας,
  • Αυτοαπασχολούμενες,
  • Εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2017/aithsh_2017/v2.3/index.php

 

Δε βρέθηκαν σχόλια

Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο μόνο αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Εγγραφείτε ή συνδεθείτε

Newsletter
Newsletter
   
Έκδοση για Ε9 - Για παραγγελίες πατήστε εδώ
Β.Καράογλου Α.Ε.
Ισολογισμός
Φορολογικά Εργαλεία
Ημερολόγιο
facebook logo
twitter logo
iphone app