// //]]>
Τρίτη 26 Μαΐου 2020
logo
Φορολογική Βιβλιοθήκη

Σχόλια - Αναλύσεις

Ρύθμιση για την απόσυρση των αυτοκινήτων προανήγγειλε ο Τρ. Αλεξιάδης
«Μας απασχολεί» το θέμα, είπε ο κ. Αλεξιάδης επισημαίνοντας πως «όταν δεν έχουμε πωλήσεις αυτοκινήτων δεν έχουμε και έσοδα». Σημειώνεται ότι η αγορά αυτοκινήτων έχει παγώσει αναμένοντας να υπάρξει παράταση στην απόσυρση.

04 Μαρ 2016 - 12:58

Picture 0 for Ρύθμιση για την απόσυρση των αυτοκινήτων προανήγγειλε ο Τρ. Αλεξιάδης

Ρύθμιση για την απόσυρση των αυτοκινήτων προανήγγειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου.

 

«Μας απασχολεί» το θέμα, είπε ο κ. Αλεξιάδης επισημαίνοντας πως «όταν δεν έχουμε πωλήσεις αυτοκινήτων δεν έχουμε και έσοδα». Σημειώνεται ότι η αγορά αυτοκινήτων έχει παγώσει αναμένοντας να υπάρξει παράταση στην απόσυρση.

 

«Πολύ σύντομα θα φέρουμε διάταξη που θα λύνει το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω χρονικό διάστημα και για ποια τιμή. Θα λυθεί το πρόβλημα πολύ σύντομα» δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε ότι η απόσυρση «είναι ένα φορολογικό κίνητρο με μειωμένο τέλος ταξινόμησης, έχει οικολογικό και οικονομικό περιεχόμενο».

 

Παραδέχθηκε πάντως ότι έπρεπε να είχε λυθεί το ζήτημα πριν λήξει η ημερομηνία, καθώς «θα δώσει ανακούφιση και στους πολίτες και στις επιχειρήσεις και στα έσοδα του δημοσίου».

 

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από την πλευρά του να δοθεί παράταση στην απόσυρση και χαρακτήρισε «θετική είδηση» την απάντηση του κ. Αλεξιάδη.

 

naftemporiki.gr

 

 

Δε βρέθηκαν σχόλια

Μπορείτε να αφήσετε σχόλιο μόνο αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Εγγραφείτε ή συνδεθείτε

Newsletter
Newsletter
   
Έκδοση για Ε9 - Για παραγγελίες πατήστε εδώ
Β.Καράογλου Α.Ε.
Ισολογισμός
Φορολογικά Εργαλεία
Ημερολόγιο
facebook logo
twitter logo
iphone app