// //]]>
Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
logo
Φορολογική Βιβλιοθήκη

Επίκαιρα Θέματα

Voucher έως 1.000 ευρώ για αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα - Τι ισχύει για όσους έχουν ηλεκτρικό
Σε ένα μήνα περίπου, τον Μάρτιο, θα ανοίξει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα «επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως 1.000 ευρώ» - Δικαιούχοι εκτιμάται πως θα είναι περίπου 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά.

06 Φεβ 2023 - 16:00

Picture 0 for Voucher έως 1.000 ευρώ για αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα - Τι ισχύει για όσους έχουν ηλεκτρικό
Σε ένα μήνα περίπου, τον Μάρτιο, θα ανοίξει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα «επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως 1.000 ευρώ», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δικαιούχοι θα είναι περίπου 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως 1.000 ευρώ» αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Δικαιούχοι θα είναι όσοι διαθέτουν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, και θα μπορούν να αντικαταστήσουν με ηλιακό θερμοσίφωνα.
 
Το voucher που θα δοθεί θα είναι έως 1.000 ευρώ (ανάλογα με τα κριτήρια), και όσοι «τυχεροί» το πάρουν θα μπορέσουν να κάνουν έξτρα οικονομία στο ρεύμα τους.
 
Τονίζεται ότι οι αιτήσεις θα τρέξουν όπως το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το dikaiologitika.gr, το πρόγραμμα για αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα θα κριθεί από εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, και θα έχει τη λογική όπως είχε το πρόγραμμα «επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών»
 
Σκοπός είναι το ύψος της επιδότησης, να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης στα νοικοκυριά με το μικρότερο εισόδημα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μπουν στη διαδικασία αίτησης σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr.
 
Newsletter
Newsletter
   
Έκδοση για Ε9 - Για παραγγελίες πατήστε εδώ
Β.Καράογλου Α.Ε.
Ισολογισμός
Φορολογικά Εργαλεία
Ημερολόγιο
facebook logo
twitter logo
iphone app