ΑΑΔΕ: Προχωράει η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο ΚΕΦΟΚ Αττικής - Πού θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι

Νέες ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη

13 Μαι 2024 - 12:42

Picture 0 for ΑΑΔΕ: Προχωράει η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο ΚΕΦΟΚ Αττικής - Πού θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι
Συνεχίζεται η σταδιακή ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων φορολογίας μεταβίβασης περιουσίας και κατοχής ακινήτων στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.
 
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 13/5/2024 μεταφέρονται στο ΚΕΦΟΚ Αττικής οι παραπάνω αρμοδιότητες των ΔΟΥ: Α΄  Αθηνών, Δ΄  Αθηνών, ΦΑΕ Πειραιά, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Ψυχικού, Αιγάλεω, IB’ Αθηνών, ΙΖ’ Αθηνών και Ελευσίνας.
 
Πού θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι
 
Από 13/5/2024, οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:
 
ψηφιακά, από το ΚΕΦΟΚ Αττικής, στην εφαρμογή “τα Αιτήματά μου”, μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) ή  από το myAADEapp
 
τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 7:30 έως 17:00.
 
Η μεταφορά των παραπάνω αρμοδιοτήτων των υπόλοιπων ΔΟΥ του νομού Αττικής στο ΚΕΦΟΚ Αττικής, θα ολοκληρωθεί στις 20/5/2024 με τη μεταφορά των ΔΟY: ΙΓ’ Αθηνών, Αγίων Αναργύρων, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Νέας Ιωνίας, Α΄ Πειραιά, Ε’ Πειραιά, Νίκαιας και Περιστερίου.