// //]]>
Σάββατο 18 Μαΐου 2024
logo
Φορολογική Βιβλιοθήκη

Φορολογικά Νέα

Να σταματήσει τις διαρροές για το φορολογικό καλεί η ΝΔ την κυβέρνηση
Συγκεκριμένες προτάσεις φορολογικής πολιτικής ζητάει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

10 Ιαν 2010 - 10:30

Να σταματήσουν οι διαρροές σε μερίδα του Τύπου σχετικά με τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, ζητάει η ΝΔ, καθώς προκαλείται «ανασφάλεια και αβεβαιότητα» στην αγορά και στο σύνολο της κοινής γνώμης. Χρέος της κυβέρνησης είναι η παρουσίαση συγκεκριμένων φορολογικών πολιτικών και η εφαρμογή ενός συγκροτημένου σχεδίου για ανάκαμψη της οικονομίας, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατακλύζονται από διαρροές από γραφεία κυβερνητικών αξιωματούχων, που διακινούν μια πανσπερμία φορολογικών μέτρων, τα οποία αφορούν τους πάντες», τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος και συμπληρώνει: «Η συνεχής επανάληψη των διαρροών αυτών, χωρίς η κυβέρνηση να διευκρινίζει τη βασιμότητά τους, προκαλεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και στο σύνολο της κοινής γνώμης. Με αρνητικές επιπτώσεις στην Εθνική μας Οικονομία».

«Η κυβέρνηση καλείται να σταματήσει άμεσα τις κατευθυνόμενες διαρροές και να παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις φορολογικής πολιτικής, έτσι ώστε να μπορέσουν τα πολιτικά κόμματα και οι κοινωνικοί φορείς να τοποθετηθούν υπεύθυνα. Και εκεί που τα μέτρα είναι σωστά, να τα στηρίξουν. Εκεί που διαφωνούν, να εξηγήσουν τη διαφωνία τους και να καταθέσουν συγκεκριμένες αντιπροτάσεις.

»Η κυβέρνηση καλείται, επίσης, να εφαρμόσει ένα συγκροτημένο σχέδιο και άμεσες δράσεις για την ανάκαμψη της Οικονομίας, εκ παραλλήλου με τα μέτρα για τη δημοσιονομική προσαρμογή, όπως υπέδειξε ο Πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βγούμε από το σημερινό οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο», ολοκληρώνει την ανακοίνωσή του.
 
Newsletter
Newsletter
   
Έκδοση για Ε9 - Για παραγγελίες πατήστε εδώ
Β.Καράογλου Α.Ε.
Ισολογισμός
Φορολογικά Εργαλεία
Ημερολόγιο
facebook logo
twitter logo
iphone app